Welkom op de website van De Kapper en kinderkapsalon Bolleboos

Een moderne, gastvrije kapsalon in ’t Gooi waar u vakwerk tegenkomt in een gezellige ambiance.

In onze salon hebben wij alle aandacht en nemen we de tijd voor u.

Heeft u een vraag over een behandeling, of gewoon zin in een ander kapsel? Bij ons kunt u voor bijna alles terecht. Of u nu een permanent wilt, paarse haren, of gewoon de haren iets korter of langer? Niets is voor ons teveel.

Dankzij de vakkennis van de medewerkers en de persoonlijke aandacht voor de klant zijn wij niet alleen bekend in Bussum en Naarden, maar ook ver daarbuiten.

Wij werken met topproducten, hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en willen graag kennis met u maken!

Corona

Door het Corona-virus is onze werkwijze gewijzigd. In deze video leggen wij dit zoveel mogelijk uit. Heeft u vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Onze specialismen

Wij zijn een dames- herenkapper met veel specialisme op het gebied van knippen, kleuren, folies en föhnen, maar ook voor de authentieke behandelingen zoals wassen/watergolven en permanenten.

Afspraak?

Wij werken alleen op afspraak (bel 035 - 69 12345 ). I.v.m. drukte kan het langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

WiFi

Ook hebben we WIFI beschikbaar, zodat u uw laptop, mobiel of tablet kunt gebruiken terwijl u in de stoel zit. Tevens hebben wij een tablet in de salon waar u uiteraard ook gebruik van kunt maken. 

Bel voor een afspraak
035-69 12345
Entree kapsalon kapsalon Kinderkapsalon Wachthoekje
Maak een website met de Websitemachine achtergrond