Entree kapsalon kapsalon Kinderkapsalon Wachthoekje

Kriebeldiertjes

Het kan voorkomen dat je kind luizen heeft.

Als dat het geval is kan je kind helaas niet geknipt worden i.v.m. besmettingsgevaar.

Een speciaal bestrijdingsmiddel en kam kunnen bij ons gekocht worden. Het spreekt voor zich dat wanneer je kind weer schoon van luizen en neten is, weer van harte welkom is de kinderkapsalon.

Nu alvast wat weetjes op een rijtje:

Als er sprake is van hoofdluis:

Kriebeldiertjes 2 in 1 shampoo

Effectieve kindvriendelijke shampoo tegen hoofdluis. De shampoo verwijdert alle luizen en neten door middel van plantaardige ingrediënten. De kriebel-was-kammethode is een kindvriendelijke methode in combinatie met een kriebelkam (roestvrijstalen kam), om op een natuurlijke en kindvriendelijke manier de luizen te bestrijden. Deze methode prikt niet in de ogen, ruikt fris en mag dagelijks gebruikt worden door de natuurlijke samenstelling. 

De unieke waskam methode:

  1. Maak het haar nat
  2. Masseer de shampoo goed tot bij de haarwortels
  3. Laat 5 tot 10 minuten inwerken
  4. Niet uitspoelen, centimeter per centimeter zeer
 goed doorkammen met de unieke kriebelkam.

De luizen en neten zullen bij het doorkammen samen met het schuim verhuizen naar de kam. Het is raadzaam om de kriebelkam tijdens het kammen regelmatig af te vegen aan wit keukenpapier. De luizen zullen verhuizen naar het wit keukenpapier en de neten zullen zwarte puntjes nalaten. Pas de kriebel waskam methode dagelijks ( 5-7 dagen ) toe tot alle neten en luizen verhuist zijn. Doe de methode op een grondige en zoals hierboven uitgelegde manier.
Door zeer regelmatig de kriebel waskam methode toe te passen kun je kriebelbezoek sterk verminderen.

Maak je website met Websitemachine.nl